Premium login Sms login
De mobiele telefoon zorgt op dit moment voor een enorme revolutie. Door de ontwikkeling van Apps, locatiegebaseerde toepassingen en mobiele website gaat het marketinggebied er compleet anders uitzien. Verwacht wordt dat het aantal mobiele internet gebruikers in 2013 wereldwijd het aantal internet gebruikers zal overtreffen. Het is dus een must om hier op tijd bij te zijn.

BizzSms kan u helpen met het opzetten van een mobiele marketing strategie, conceptontwikkeling en uitvoering van uw mobiele marketing plan.

Mobiele applicaties

Sinds de opkomst van de app is er een volledig nieuwe wereld open gegaan voor marketing en sales toepassingen. Op een iPhone of Android smartphone kan elke gebruiker applicaties downloaden van de vele duizenden applicaties die in de AppStore en Android Market beschikbaar zijn. Ook uw app kan daar tussen staan!
Meer lezen..

QR Code

Een QR code is aan 2 dimensionale barcode. Deze is te scannen met de camera van de GSM. Na het scannen wordt de gebruiker naar een mobiele website doorverwezen. Zo legt u de link tussen de on- en offline wereld.
Meer lezen..

Mobiele website

Alle moderne gsm's zijn uitgerust met een browser en mobiel internet. Om als bedrijf goed benaderbaar te zijn via de gsm is een mobiele website nodig. BizzSms kan u helpen deze te ontwikkelen.
Meer lezen..