Premium login Sms login
Met sms kunt u met 1 druk op de knop grote groepen mensen bereiken. Een sms bericht heeft vele voordelen ten opzichte van andere kanalen.
  • Een sms wordt snel gelezen. Gezien iedereen zijn GSM altijd binnen handbereik heeft wordt een sms bericht doorgaans binnen enkele minuten al gelezen. Zo kan een sms gebruikt worden om tijdkritische informatie te verzenden.
  • Een sms wordt nagenoeg altijd gelezen omdat een sms bericht niet genegeerd kan worden.
  • Met sms kan met grote groepen worden gecommuniceerd maar net zo goed met een individu. Daar bovenop kan een sms eenvoudig gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld naam en achternaam.
Sms is om deze redenen goed in te zetten voor marketing doeleinden om prospects en klanten te bereiken (sms marketing), maar tevens voor interne communicatie binnen uw bedrijf (groepssms) of om geautomatiseerd individuen te bereiken bijvoorbeeld ter herinnering aan een afspraak of bij speciale gelegenheden zoals een verjaardag.

Vormen

Om bij BizzSms gebruik te maken van de Sms marketing diensten kunt u kiezen uit één van de onderstaande drie mogelijkheden. Indien u niet weet waar u het beste mee geholpen bent, aarzel dan niet om ons even te contacteren

BizzSms Easy

BizzSms biedt een eenvoudige online tool aan voor het verzenden van sms berichten. Hier kunt u contactpersonen importeren en een sms bericht opstellen. Zo kunt u zelf met 1 druk op de knop uw contacten smsen.
meer lezen..

BizzSms Campagne

Heeft u een eenmalige campagne waarbij u een grote groep contactpersonen wilt smsen? BizzSms kan deze campagne uitvoeren. Wanneer u ons uw berichttekst en Excel toezend verzorgen wij uw campagne met volledige service.
meer lezen..